Soustředění Bystřice nad Pernštejnem 4.-9.2.2018 - druhý den

05.02.2018 20:55

 

     Kluci se probudili do pondělního zmrzlého rána přesně v 7:30 a kupodivu nikdo nevstával dříve, aby probudil ostatní, jak bývá jejich zvykem. I dřevorubec skončil svoji noční směnu a nebylo po něm ani vidu ani slechu (naštěstí). A asi o to více klukům chutnala snídaně, kde se kluci pořádně nadlábli a utíkali zpět na pokoje, protože věděli, že je čeká bodování pokojů. A to velmi přísné bodování pokojů pod taktovkou přísného trenéra Honzy. Nemusíme se však bát, protože na vše dohlížel trenér Martin, aby bodování bylo spravedlivé.

    Dopolední trénink byl opět o správném převzetí míče a "utažené" nahrávce a za odměnu kluci dostali na závěr fotbálek na 4 branky nebo odpočinkový nohejbal. Nutno řict, že jim to docela šlo a bylo se i na co koukat. Po tréninku následoval oběd, kde kluci měli zeleninové demi glace a jako hlavní chod kuřecí supreme s bramborem na másličku. Co na to říct? No protě jim chutnalo.

    Po obědě měl následovat odpočinek, který teda vetšina kluků moc nezvladla. Ale asi proto, že trenérům jen nerozuměla. Tak i přesto dostali kluci na odpolední trénink florbal, který si dostatečně užili, a to včetně bazénu, kde se o to více vyblbli, tak aby mohli zase mít hlad na večeři. Večeře přišla téměř vzápětí, přinesla s sebou hovězí maso s UHO omáčkou okořeněnou okurky a s rýží.

    Jako dezert dostali kluci ještě dort ze včerejší oslavy, který se tímto stal minulostí. Na druhou večeři měli kluci luxusní tuňákovou pomazánku foie gras alla Tonno s jemně rozpečenou bagetkou se 14 sezamovými semínky a lanýžovým olejem. Vetšině klukům chutnalo. A také většina kluků celkem rychle usnula vstříc novým zážitkům v dalším dni.

    Samozřejmě i dnes můžete najít fotky zde.

 

Hodně krutopřísnohustokrutí trenéři.